Concediu de odihna
Lacuri vopsele ecologice Servicii Contul meu Distribuitori Contact

Servicii

Cum cumpar?

Comanda online
Pentru a comanda produsele dorite, esti rugat sa te autentifici folosind adresa de e-mail si parola aleasa la inregistrare. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi apasand butonul "Adauga in cos". Daca nu esti inca inregistrat, o poti face apasand link-ul "Creaza cont nou" din cadrul sectiunii din partea stanga "Inregistrare". Dupa autentificare si adaugarea produselor in cos, confirma comanda apasand butonul "Trimite".

Comanda telefonica
Suna la numarul de telefon : 0722 791006

Comanda prin e-mail
Trimite un e-mail cu denumirile produselor dorite, precum si datele tale de contact si adresa de livrare la lacuri@delaproducator.ro. Un consultant te va contacta pentru confirmarea comenzii si a datelor, precum si pentru lamurirea altor eventuale detalii.

Program de lucru : Luni-Vineri 09:00-18:00
Consultantii nostri iti vor raspunde la orice intrebare referitoare la disponibilitatea stocului, specificatiile tehnice sau plasarea comenzii, pentru a putea alege produsul care se potriveste cel mai bine cerintelor si nevoilor tale.


Cum platesc?

Ai la dispozitie mijloacele de plata care ti se potrivesc!
* plata ramburs: platesti in numerar la livrare, catre comisionarul care efectueaza livrarea
* plata numerar, la sediul nostru
* plata prin ordin de plata sau virament bancar, atat pentru persoane fizice cat si juridice

Pentru a efectua transferul bancar informatiile necesare sunt:
SC VESTMAGAZIN SRL, CUI 16412695, J35/1394/2004
RO85 RNCB 0249 0492 5426 0001, Deschi la BCR Timisoara

Plata la livrare se face in numerar, in lei, la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.


Cum primesc produsele?

Email de confirmare
Dupa ce ai plasat comanda vei primi un email de confirmare cu produsele comandate si datele furnizate pentru comanda.

Contact telefonic
Vei fi contactat telefonic de catre un operator pentru a stabili impreuna ultimele detalii legate de livrare.

Livrarea
1. In Timisoara clientul poate ridica produsele de la sediul nostru sau sa le primeasca la sediu cu ajutorul agentilor nostri.
2. Pentru livrarea in tara trasportul este asigurat prin curierat rapid TCE Logistic.

Taxe de livrare
1. Pentru comenzi ce depasesc 700 RON nu se percepe taxa de transport.
2. Pentru comenzi sub 700 RON.
- Pentru livrarile in afara Timisoarei costul expeditiei este de 12 RON pentru primul kg./destinatie, apoi 0.8 RON pentru fiecare kg. suplimentar. In cazul expeditiilor in afara retelei TCE Logistic se adauga 0.75 RON pentru fiecare km efectuat intr-un sens. La tarifele de transport se aplica indexul de combustibil aferent lunii in curs (17% pentru Iunie). Taxa de ramburs este 9.5 RON plus 1% din valoara rambursata.
Taxa de ramburs se percepe de catre firma transportatoare (TCE Logistic) numai in cazul in care doriti sa platiti numerar in momentul primirii produselor.
- Livrarile in Timisoara se fac de catre curierii Vestmagazin si este perceputa o taxa de 5 RON.
Aceste preturi sunt fara TVA.

Termenul de plata
1. Persoanele fizice pot realiza plata fie ramburs in momentul livrari, fie cu ordin de plata inainte ca marfa sa fie trimisa. Daca plata se realizeaza cu ordin de plata trebuie sa trimiteti o confirmare a platii pe email la: lacuri@delaproducator.ro
2. Persoanele juridice pot realiza plata fie ramburs in momentul livrari, fie cu ordin de plata inainte ca marfa sa fie trimisa (in acest caz trebuie trimisa o confirmare a plati pe email la: lacuri@delaproducator.ro), fie cu bilet la ordin sau fila cec (in acest caz termenul de plata este de maxim 30 zile).
Pentru persoanele juridice pe baza de contract, pentru comenzi lunare sub 10000 RON termenul de plata este de 45 zile, iar pentru comenzi lunare de peste 10000 RON termenul de plata se poate prelungi pana la 60 zile.

Termenul de livrare
Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.


Alte informatii

Conditii de returnare
"Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.
Receptia produselor returnate trebuie sa se realizeze in maxim 15 zile de la primirea acestora de catre beneficiar.
Vestmagazin va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.
Categorii
  Produse auto

  Lacuri pentru lemn ecologice

  Grunduri, impregnanti, solutii ignifugare

  Vopsele lemn metal ecologice

  Aditivi beton si mortar

  Vopsea lavabila, amorse

Inregistrare
Email:

Parola:


Creaza cont nou    |    (Am uitat parola)
Copyright © 2008    Lacuri vopsele grunduri impregnanti si solutii de ignifugare ecologice - pe baza de apa