Concediu de odihna
Lacuri vopsele ecologice Servicii Contul meu Distribuitori Contact

Solutie ignifuga pentru ignifugare lemn

Solutie ignifuga pentru ignifugat si tratament ignifug lemn pe baza de apa - ecologica. Solutie de ignifugare la pret de producator

Pret: 29.70 RON
Pret cu TVA inclusOptiunea: 
Bookmark and Share

Domenii de utilizare - In domeniul constructiilor, in special pentru impregnarea lemnului la interior sau la exterior in locuri neexpuse direct la intemperii(ploaie,zapada etc), sau placate cu rigips, tencuiala etc. Principalele caracteristici ale solutiei de ignifugare sunt : proprietati ignifuge (aprinderea materialulului lemons fiind foarte dificila si propagarea flacarii incetinita), proprietati hidrofuge (impiedicand, absortia apei din atmosfera) rezistenta sporita in timp la factori externi ce pot ataca masa lemnoasa ( carii, ciuperci, sau microorganisme ce determina sa).
Solutia ignifuga este pe baza de silicati.
Aspect: lichid opalescent cu aspect uleios.
SE AMESTECA FOARTE BINE INAINTE DE FOLOSIRE!

Mod de utilizare solutie ignifugare:
Materialul lemons se trateaza dupa cum urmeaza:
- Se aplica solutia pentru ignifugare pe materialul lemons, sub forma unei pelicule subtiri, prin pensulare sau pulverizare;
- La intervalul de 24 ore de la prima tratare se repeat operatiunea de ignifugare a lemnului in conditii similare;
- Nu se recomanda folosirea solutiei ignifuge pentru suprafete expuse direct precipitatiilor, sau care trebuie spalate periodic.
-ATENTIE: Se v-a proteja orice suprafata care nu trebuie tratata(sticla,gresie,faianta,tocarie,pardoseli etc.).Suprafetele nu se mai pot curata dupa tratare -in contact cu apa se albesc si devin mate.In caz de stropire accidentala se spala foarte bine cu apa(imediat dupa tratare-pana nu se usuca suprafata stropita) pana cand suprafata stropita nu mai este alunecoasa(uleioasa).
Mod de actiune solutie ignifugare:
- Blocarea partiala, pe cale chimica, a grupelor de –OH celulozice de la suprafata lemnului si din porii acestuia pana la o adancime de cca 0.5 mm, fenomen care retardeaza dezhidratarea lemnului si aprinderea ulterioara a acestuia.
- Protejarea lemnului impotriva cariilor, mucegaiului, microorganismelor, etc.

Consum specifc pentru solutii de ignifugare:
1 kg de solutie permite tratarea unei suprafete lemnoase de aprox.3 mp. Consumul specific este de 380 g/mp la aplicarea a doua straturi successive pentru o umiditate a lemnului de 12,5%.

Instructiuni de protectie a muncii:
Solutia ignifuga este slab alcalina similar solutiilor de soda de rufe. Se recomanda ca la manevrarea prelungita a acesteia sa se asigure protectia cu manusi de cauciuc. Se va evita contactul cu ochii.
Produsul nu este toxic.

Termen de garantie solutie ignifuga:
Garantia pentru solutia de ignifugare este de 1 an de la data fabricatiei. Termenul de garantie pentru lemnul ignifugat este de 4 ani de la data efectuarii operatiei de ignifugare. Acesta este termenul maxim de garantie care se acorda unui produs de ignifugare conform normelor PSI.

Categorii
  Produse auto

  Lacuri pentru lemn ecologice

  Grunduri, impregnanti, solutii ignifugare

  Vopsele lemn metal ecologice

  Aditivi beton si mortar

  Vopsea lavabila, amorse

Inregistrare
Email:

Parola:


Creaza cont nou    |    (Am uitat parola)
Copyright © 2008    Lacuri vopsele grunduri impregnanti si solutii de ignifugare ecologice - pe baza de apa